Een Compleet Nieuwe Lijn Van Receivers Bij Denon

Denon A / V-ontvangers zijn geliefd bij toevallige liefhebbers van thuisbioscopen en hardcore integrators op maat, en het bedrijf blijft onze ontvangers aanzwengelen voor beide typen klanten, compleet met de nieuwste functies. Dat blijft het geval met de zes nieuwe modellen die het bedrijf vandaag heeft aangekondigd, dat zich uitstrekt over de X- en S-Serie-lijnen en gericht is op de aangepaste installatieset. Een van de beste combinaties is de Loewe Bild 3.43 met deze speakers van denon.

De Twee Meest Populaire Receivers Zijn Opnieuw Uitgevonden

De nieuwe modellen in de X-serie bestaan ​​uit de AVR-X2500H en AVR-X1500H, beide 7.2-kanaals ontvangers. In de S-Serie omvatten de nieuwe modellen de 7.2-kanaals AVR-S940H en AVR-S740H, evenals de 5.2-kanaals AVR-S640H en AVR-S540BT. Zoals de modelnummers aangeven, zijn veel van deze follow-ups naar modellen van vorig jaar, zoals de AVR-S930H en AVS-S730H. Kijk op Jack Waayen Beeld en Audio om erachter te komen wat de prijzen zijn.

De Receivers Van Denon Zijn Voorzien Van De Nieuwste Videostandaarden

Al deze modellen bieden ondersteuning voor de nieuwste videostandaarden, waaronder 4K Ultra HD, High Dynamic Range (HDR), waaronder Dolby Vision en Hybrid Log Gamma, ARC en HDCP 2.2. Alle 7.2-kanaals modellen bieden ondersteuning voor objectgebaseerd surround-geluid met speciale plafondgemonteerde of opwaarts gerichte luidsprekers via Dolby Atmos of DTS: X, terwijl DTS Virtual: X virtuele hoogte-effecten creëert met behulp van uw standaard luidsprekeropstelling. Elk model behalve de AVR-S540BT heeft ondersteuning voor high-res audio, waaronder ALAC, FLAC, WAV tot 24-bit / 196-kHz of DSD bij 2,8 MHz of 5,6 MHz.

Je Kunt De Receivers Uitbreiden Met Andere Multiroom Producten Van HEOS

Multiroom draadloze audio is vanaf heden een belangrijk aandachtspunt voor Denon en deze ontvangers vormen hierop geen uitzondering. Alle modellen ondersteunen de eigen HEOS Link voor multiroom-streaming, waarbij de meeste modellen ook AirPlay ondersteunen, evenals Spotify, Pandora, TuneIn, Deezer en andere streamingdiensten. Om streaming overal in huis nog eenvoudiger te maken, is Amazon Alexa Voice Control ingebouwd, waardoor het bedienen van het afspelen een fluitje van een cent is.