De HDMI Van De Switch Kan Direct Worden Aangesloten

Je wilt een console kopen, maar wat dan. In de doos zit ook een klein plastic dock dat via HDMI op uw televisie kan worden aangesloten. Zet de schakelaar in het dock en de game verschijnt onmiddellijk op je televisie. Nu kun je de controllers van de tablet halen, en ze zullen draadloos werken, zodat je achterover kunt leunen op je bank en het spel kunt spelen. Er is zelfs een halve maat: de tablet heeft een kleine standaard, zodat je hem op een tafel kunt leggen en kunt spelen met de controllers in je handen, dus je hoeft niet de hele set te houden. Dat was nog anders bij de Nintendo Wii.

De Joycons Van Nintendo

De Joy-Cons, zoals Nintendo deze accessoires heeft genoemd, zijn simpelweg de meest veelzijdige en slimme controllers die ooit met een machine zijn meegeleverd. U kunt ze op de tablet klikken.

Je Kunt Er Een In Elke Hand Vasthebben

Je kunt er één in elke hand vasthouden, alsof je met Wii-afstandsbedieningen speelt (en ze hebben ook motion control en forcefeedback). Of je kunt ze in de meegeleverde Joy-Con Grip schuiven, die de twee stukjes bij elkaar houdt in een vorm die relatief dicht in de buurt komt van (maar niet zo comfortabel als) een standaard gamecontroller.

De Multiplayer Van Nintendo Was Nog Nooit Zo Goed

Je kunt zelfs één joy-con elk aan twee spelers overhandigen en multiplayer-games spelen, direct uit de doos. Dit is een vrij grote deal – als mijn wiskunde juist is, was de Super Nintendo in 1991 de laatste spelconsole met twee controllers als standaardfunctie. Zeker, alleen al het gebruik van een enkele Joy-Con om een ​​spel te spelen, kan een beetje ongemakkelijk omdat ze zo klein zijn, maar het werkt.