Heb Je Iets Aan Je Persoonlijke Assistent Met Telefoons

Ooit gedacht aan het hebben van een persoonlijke assistent op je mobiel? Degene die je de rest van de dag helpt om je te herinneren aan verjaardagen van vrienden of om je het laatste nieuws of de laatste informatie te geven die je nodig hebt? Nu kunt u er een hebben door simpelweg op het scherm van uw smartphone te tikken en “Hé!” Te zeggen.

Je Assistent Zal Er Alles Aan Doen Om Je Te Helpen Op Je Mobiel

Een virtuele assistent is een persoonlijke assistent die je zal helpen de hele dag door te gaan. Een virtuele assistent geeft je behoorlijk nauwkeurige, soms grappige informatie en zorgt ervoor dat je je dagelijkse schema volgt.

Een Medewerker Die Virtueel Werkt Is Altijd Handig

Zelfs als het slechts een software is, zul je zien dat een VIRTUELE MEDEWERKER ZEER HANDIG is en dat het een best goed bedrijf kan zijn. Op dit moment kun je kiezen tussen drie verschillende virtuele assistenten, ondersteund door drie grote leveranciers van smartphonevoorzieningen: Apple / iOS, Google / Android en Microsoft / Microsoft 10. Laten we ze dus ontmoeten!

Google Is Echt Intelligent Bezig Met Mobiele Telefoons

Google Nu is een intelligente virtuele assistent ontwikkeld door (je hebt waarschijnlijk al geraden) Google. Het is beschikbaar in de mobiele applicatie Google Zoeken op Android en iOS, evenals in de webbrowser Google Chrome. Het werd voor het eerst gelanceerd op Android Jelly Bean 4.1 op 9 juli 2012 en in de eerste plaats ondersteund door de Nexus-smartphone. Tegenwoordig is het een integraal onderdeel van de nieuwste Android-releases (van versie 5 en 6) en als je Android-gebruiker bent, kun je het meteen proberen.

Virtuele Assistent

Siri is een uitzonderlijke virtuele assistent en het maakt deel uit van iOS, watchOS en tvOS-besturingssystemen. Siri werd voor het eerst geïntroduceerd met iOS 5 als een kenmerk van iPhone 4s op 14 oktober 2011. Dag Kittlaus, de uitvinder van deze virtuele assistent, gaf het de naam Siri. Over Norwegian betekent Siri een mooie vrouw die je naar de overwinning leidt. Aan de andere kant wordt Siri ook gebruikt als steno voor Spraakinterpretatie en Herkenningsinterface. En natuurlijk kunnen alle iPhone-gebruikers Siri op elk moment ontmoeten

Cortana is de virtuele assistent van Microsoft. Het kreeg zijn naam van een grote Microsofts-franchise “Halo”, waar ze ook een persoonlijke assistent was. Het werd gelanceerd op Windows Mobile-apparaten op 2 april 2014. Het is een integraal onderdeel van de nieuwste Windows 10-upgrade en het zal een groot aantal computers en mobiele apparaten over de hele wereld bereiken in de komende paar jaar.